Vyhledávání


Kontakt

Prague Mustangs

E-mail: praguemustangs@email.cz

Půběžná tabulka serie A7

                          

1. Prague Béčko        5     2    97:27     13

2. Prague Mustangs 2     3     32:36     9

3. Vochov Tornadoes  5     1     56:39     8

4. Trutnov Rangers     1     5     41:99     7

5. Znojmo Knights      1    1     29:10     5

6. Milovice Wolfs        odstoupili ze soutěže

(údaje v pořadí:  výher-proher-skóre-bodů)

4. kolo na programu 14.5.2010

hřiště SK MOTORLET PRAHA

Butovická 92/35

158 00 Praha 5

 

 

turnaj v Trutnově

28.04.2011 21:51

 V sobotu 30. dubna se v Trutnově uskuteční další, v pořadí již třetí, turnaj letošní sezony serie A7. Prague Mustangs nastoupí hned v otevíracím utkání turnaje ve 13 hodin proti domácím Rangers. Tyto dva týmy na sebe letos narazí poprvé. V loňském roce ovšem ze tří vzájemných zápasů vyšli vítězně Mustangs, proto budou chtít tuto sérii prodloužit. V dalších zápasech narazí Mustangové na městského rivala, letošního nováčka v A7, Prague Béčko. S tímto soupeřem se již Mustangs střetli na turnaji ve Znojmě, kde podlehli 0:13. A posledním mužstvem, se kterým PM změří síly, je Vochov Tornadoes. I tento zápas bude odvetou za znojemský turnaj, neboť tehdy Vochov po vypjatém konci, kdy přežil útok v posledních vteřinách, zvítězil 13:6. 

Obrana Prague Mustangs bude oslabena o LB Adama Šůse, jemuž nedovolují start natažené vazy v koleni. Podobný problém trápí i DB Davida Bečváře. Naopak přírustek do obrany zaznamenala defensive line, kde nastoupí  nováček Jan Vytlačil. Offensive Line taky nezůstává pozadu a své zkušenosti ze slovenského týmu Nitra Knights ukáže Peter Blaško. Také se v sestavě ukáží staré známé tváře, které nemohli nastoupit ve Znojmě. Konkrétně se jedná o trio WR - Jakub Štěpánek, Matej Zajc, Marek Bubeník. 

Těšit se samozřejmě můžeme na známé ofenzivní bomby  RB Jana Křečka, OL Michala Beránka, QB Ondřeje Růžičku. Na druhé straně bariéry budou bojovat skvělí obránci jako DB Saša Porvatov, DL Přemek Bindík nebo LB Pavel "Spider" Hnátek.

Určitě tato sobota bude plná bitev, takže pokud budete mít cestu do Podkrkonoší, jistě přijďte podpořit tým Prague Mustangs.